Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu 107.2 inicia la temporada 2007-08

RàdioSeu 107.2 inicia la temporada 2007-08

L'emissora compta amb més de 30 col.laboradors. La informació local és l'eix central de la programació
Logo RàdioSeu
01/10/2007 16:05

RàdioSeu 107.2 inicia avui dilluns la nova programació per a la temporada 2007-08. Un dels trets distintius de l’emissora és novament la participació de més de trenta col.laboradors locals que refermen la identificació de la ràdio com el mitjà propi de la Seu i l’Alt Urgell.

Els informatius, dirigits per Marta Pujantell, es mantenen com a referent de l’actualitat local, amb els resums de la 1 del migdia i les 7 de la tarda i butlletins horaris al matí a les 9, les 10, les 11, les 12, i a la tarda a les 5 i a les 8.

El magazín Els Migdies de RàdioSeu, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, ofereix cada dia, a les 12, entrevistes d’actualitat i espais temàtics mensuals o quinzenals, amb la presència de col.laboradors com Joan Obiols, Jordi Dalmau, Josep M. Boix, Josep M. Gasca, César Isla, Ernest Belchi, Carlota Valls, Roger Santmartí, Fede Antona i Montse Eroles, entre d’altres. El programa també té espais dedicats a les entitats i enguany entrevistarà els alcaldes de l’Alt Urgell coincidint amb l’inici de legislatura.

A la tarda, de 6 a 7, Glòria González ofereix informació pràctica al programa La Tria, amb seccions especials dedicades al cinema, la tele, els famosos, petits anuncis i l'agenda d'activitats, tot plegat acompanyat de les novetats musicals. Abans, a 2/4 de 6, cada dia hi ha un miniespai cultural: temes pirinencs (dilluns, amb Joan Obiols), el cançoner del Pirineu (dimarts, amb Artur Blasco), les efemèrides (dimecres, amb Carles Gascón), dubtes sobre el català (dijous, amb Teresa Vilaró) i les sardanes (divendres, amb Josep Santamaria).

Al vespre, els protagonistes són els programes fets pels col.laboradors, com Edfor (Jordi Grau, Paquito Muñoz, Lluís Valls i Santi Roura), Bàsquet de 3 (Toñi Cabello i Pep Ribes), Dance Music (Anna Bigordà), Claqueta (Tatiana Gallardo i G. González), Fire Mix (Xavi Abad) i Cançons que parlen (Elisabet Valls), així com els programes musicals Seu Rock, Huracat, L’Hora hispana i L'Ànima negra i l'anàlisi crítica de l'actualitat a Tertúlia a 4, que enguany incorporarà nous contertulis als ja habituals: Amadeu Gallart, Jaume Bertran, Àngel Rubio i Josep Miñambres.

A més a més, RàdioSeu també emet els dissabtes al matí el magazín Fem Dissabte i properament ampliarà als diumenges la radiofòrmula pròpia.

Podeu consultar la llista completa de col.laboradors a:

http://www.radioseu.cat/equip