Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu compleix 25 anys!

RàdioSeu compleix 25 anys!

La nostra emissora va posar-se en marxa l’1 de juliol del 1985 i s’ha consolidat com un mitjà de referència La festa de commemoració tindrà lloc el dia 10 de juliol amb una marató de ràdio
Logo 25 anys
01/07/2010 14:52

RàdioSeu celebra aquest 1 de juliol els seus 25 anys. La nostra emissora va posar-se en marxa l’1 de juliol del 1985 i s’ha consolidat com un mitjà de referència. El programa Carretera i Manta ha celebrat l’efemèride amb l’entrada de trucades de felicitació dels oients i els missatges dels amics del Facebook. Així mateix, s’hi ha ha inclòs una entrevista amb el Conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jordi Ausàs, exalcalde i expresident del Patronat de l’Emissora Municipal durant cinc anys (2003-2008).

La gran festa de commemoració dels 25 anys de RàdioSeu tindrà lloc el dia 10 de juliol amb una marató de ràdio. L’equip de la nostra emissora municipal, treballadors i col.laboradors, prepara un seguit d’entrevistes, tertúlies, reportatges i programes per recordar la història dels 25 anys, amb alguna de les veus més representatives. També hi estan convidats l’actual alcalde de la Seu i president del Patronat de l’Emissora Municipal, Albert Batalla; i el Director General d’Arquitectura i Paisatge, Joan Ganyet, també exalcalde de la Seu i expresident del Patronat.

"Un mitjà viu, ric, plural i interessant"

El conseller Jordi Ausàs ha valorat de forma especial els records que té de l’emissora “que va néixer amb una gran modèstia des del punt de vista material, però amb una enorme capacitat de voluntariat per transmetre el pols de la ciutat al llarg d’aquests darrers 25 anys”. El conseller català ha destacat que “sota el paraigües de l’Ajuntament, RàdioSeu ha anat creixent des de tots els punts de vista i s’ha convertit en un mitjà viu, ric, plural i interessant, a gust absolutament de tothom”.

Pel que fa a la relació de l’emissora municipal amb el món polític, Ausàs manifesta que com a mitjà local és “una eina indispensable per apropar la política i el servei públic als ciutadans, de forma plural i amb l’avantatge de la proximitat, molt important enfront la competència d’altres mitjans de comunicació”. I hi ha afegit: “Si no s’hagués creat RàdioSeu fa 25 anys, s’hauria d’inventar ara”