Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu emet un programa especial del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

RàdioSeu emet un programa especial del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

El debat ha comptat amb Carme Castelló, Sílvia Mota, Anna Justo, Toni Calvet i Meritxell Colell Els organismes que atenen les víctimes incideixen en la necessitat de col·laboració per detectar els casos i denunciar-los
Dia Internacional contra la Violència envers les Dones 2013 - Programa a RàdioSeu
26/11/2013 12:45

RàdioSeu ha emès aquest dimarts al migdia una edició especial del programa 'Igualtat' dedicada al Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. L'espai s'ha inclòs en els actes programats a la Seu per a la commemoració.

La tertúlia, moderada per la directora de RàdioSeu, Marta Pujantell, ha comptat amb la directora de l'Institut Català de les Dones (ICD) a Lleida, Carme Castelló, i amb bona part de les persones que treballen de manera quotidiana en l'atenció a víctimes de violència masclista. Així, hi han dit la seva Sílvia Mota, del Servei d'Intervenció Especialitzada, Anna Justo (Grup d'Atenció a la Víctima, dels Mossos d'Esquadra), Toni Calvet (Institut Català de la Salut), i Meritxell Colell (Consorci d'Atenció a les Persones).

Durant el debat, des de la Policia han subratllat que una de les dificultats més habituals per detectar casos de violència és que les víctimes ho denunciïn, ja que en molts casos tenen por de fer-ho saber. Per això, també s'ha demanat la col·laboració de la societat per localitzar situacions potencials o reals de violència.

El programa també ha servit per donar a conèixer la tasca d'acompanyament i suport que du a terme al Pirineu el SIE, en col·laboració amb el Consorci d'Atenció a les Persones.