Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu entrevista els candidats per Lleida a les eleccions generals del 9-M

RàdioSeu entrevista els candidats per Lleida a les eleccions generals del 9-M

L'espai s'emetrà entre els dies 25 i 29 de febrer, a les 12 del migdia Des de RàdioSeu també es pot seguir el desplegament informatiu de COM Ràdio
Logo Eleccions Generals 2008
21/02/2008 10:07

Coincidint amb l’inici de la campanya per a les eleccions del 9 de març, RàdioSeu (107.2 FM) entrevistarà els caps de llista per Lleida a les eleccions al Congrés dels Diputats. Les entrevistes s’oferiran entre el 25 i el 29 de febrer a les 12.00 del migdia, seguint l’ordre invers als resultats de les darreres eleccions generals a la demarcació de Lleida.

La ronda d’entrevistes serà amb el següent programa:
-Dilluns dia 25: Josep Antoni Moreno (ICV)
-Dimarts dia 26: José Ignacio Llorens (PP)
-Dimecres dia 27: Jordi Ausàs (ERC)
-Dijous dia 28: Conxita Tarruella (CiU)
-Divendres dia 29: Teresa Cunillera (PSC-PSOE)

Paral.lelament, a través de RàdioSeu es podrà escoltar el desplegament informatiu especial que fa COM Ràdio per cobrir la campanya electoral. A partir de les 00.00 hores de divendres 22 de febrer, amb motiu de l’inici de campanya, els Serveis Informatius de COMRàdio produiran un programa especial amb redactors desplaçats ‘in situ’ als punts escollits pels diferents partits polítics.

Durant la setmana del 3 al 7 de març, el programa COM T’HO DIRIA, que dirigeix i presenta Oriol Soler, oferirà cada dia a les 8.30h entrevistes amb els principals caps de llista per Barcelona. El programa també emet, els divendres 22 i 29 de febrer dos debats temàtics, el primer sobre infraestructures i habitatge, i el segon sobre ensenyament i polítiques de família. El dia 7 de març, COMRàdio realitzarà, a més, un programa especial per cobrir el tancament de campanya.

Finalment, el 9 de març s’emetrà a partir de les 20h un “Especial Jornada Electoral” per analitzar els resultats de l’escrutini, recollir les primeres reaccions dels protagonistes, seguir el recompte de vots dels partits catalans des de Barcelona i conèixer la reacció a Madrid de les dues principals formacions estatals.