Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu compleix un any de l'inici de les emissions des dels nous estudis

RàdioSeu compleix un any de l'inici de les emissions des dels nous estudis

El 27 de juny de 2018 al matí es va fer el primer Informatiu a les actuals instal·lacions del Passeig del Parc. El dia anterior l'emissora municipal es va acomiadar dels històrics estudis de Castellciutat, on aquest dimecres s'hi ha emès 'Carretera i Manta'
27/06/2019 10:50

Aquest dijous es compleix un any de l'inici de les emissions de RàdioSeu des dels actuals estudis, al Passeig del Parc 16-18 de la Seu d'Urgell.

El 27 de juny de 2018, a 2/4 de 10 del matí, l'emissora municipal urgellenca va començar la seva programació des del nou emplaçament amb l'Informatiu Matí, presentat per Ignasi Cervera. Aquestes emissions es van posar en marxa des de l'Estudi 2 de la instal·lació, que actualment ha esdevingut l'espai de gravació.

Poques hores abans, el 26 de juny, RàdioSeu havia fet la seva última emissió des dels ja històrics estudis de Castellciutat, al carrer Doctor Robert 3. Aquest edifici havia acollit l'emissora al llarg de més de tres dècades; de fet, des de pocs mesos després de la creació del projecte, que havia estat l'1 de juliol de 1985.

Per commemorar el canvi d'etapa, i de passada acomiadar oficialment els antics estudis, aquest dimecres dia 26, el programa 'Carretera i Manta' s'ha emès en directe des de la plaça de l'Arbre, al bell mig de Castellciutat i a pocs metres d'aquestes instal·lacions.

El canvi d'un edifici a l'altre es va fer de manera simultània, entre el 26 i el 27 de juny de 2018, sense pràcticament cap interrupció en les emissions. Més endavant, al llarg de la tardor passada es va habilitar l'Estudi 1, que té la singularitat que és enfront mateix del passeig del Parc i, per tant, permet als vianants veure en viu i a peu de carrer les emissions de RàdioSeu.

Finalment, després de completar-se tots els treballs d'adequació del local del passeig del Parc, el 13 de febrer d'aquest any 2019 es va fer la inauguració oficial dels nous estudis, que va ser presidida per la llavors consellera de Presidència de la Generalitat, Elsa Artadi; l'alcalde de la Seu, Albert Batalla; i l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives. L'acte va coincidir amb la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio.

Entrevista amb Jordi Fàbrega a 'Carretera i Manta'

Tot coincidint amb el primer aniversari d'aquest inici d'emissions, el programa 'Carretera i Manta' ofereix avui dijous al migdia (12.10 h) una entrevista amb el nou alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, per parlar de les activitats previstes a la ciutat al llarg d'aquest estiu i dels principals reptes que es planteja el nou Ajuntament urgellenc.

  • Estudis de RàdioSeu al passeig del Parc
  • Emissió especial de 'Carretera i Manta' a Castellciutat, aquest dimecres 26.06.2019