Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu traslladarà els seus estudis de Castellciutat a l'eixample de la Seu d'Urgell

RàdioSeu traslladarà els seus estudis de Castellciutat a l'eixample de la Seu d'Urgell

L’Ajuntament i el Bisbat d’Urgell han arribat a un acord per al lloguer de les antigues instal·lacions de Ràdio Principat, ubicades al passeig del Parc 16-18
Local on estava ubicada Ràdio Principat
08/02/2017 12:40

RàdioSeu, ubicada actualment a Castellciutat, traslladarà les seves instal·lacions a la zona de l’eixample de la ciutat. L’emissora municipal ocuparà les antigues dependències de Ràdio Principat, al passeig del Parc, 16-18, gràcies a un acord de lloguer entre l’Ajuntament urgellenc i el Bisbat d’Urgell, propietari del local.

L’espai, molt més ampli que l’actual, ja està totalment adequat com a ràdio, amb un aïllament del so extern. Pel que fa a la distribució, compta amb un estudi principal, un estudi de gravació, un despatx i una zona de treball. També disposa d’un arxiu, un espai per a l’emmagatzematge de material tècnic i una sala d’espera per a convidats.

Després de 32 anys, RàdioSeu emprèn un procés de canvi amb l’objectiu d’apropar-se a la ciutadania i donar resposta a una reivindicació històrica dels col·laboradors, que fins ara s’havien de desplaçar en cotxe fins als estudis. La nova ubicació ha de repercutir en una major implicació dels urgellencs i urgellenques en la programació del mitjà, així com en la millora de les condicions de treball.

D’altra banda, el nou local serà totalment accessible a les persones amb discapacitat, una de les mancances que existeix a la ubicació actual de l’emissora urgellenca. Després del trasllat es desmantellaran totes les torres d’antenes que hi ha instal·lades a la teulada de l’edifici del carrer Dr. Robert.

La tinent d’alcalde de Comunicació, Anna Vives, ha qualificat el fet “com un esdeveniment històric per a l’emissora, que marcarà l’inici d’una nova etapa en què es facilitarà l’accés i la visibilitat de RàdioSeu”. Vives també ha afegit que “alhora, es millorarà les condicions dels treballadors, per l’amplitud dels estudis i pels seus equipaments”. Vives ha agraït l’acollida que durant tots aquests anys la població de Castellciutat ha dispensat a l’emissora municipal.

Nou consultori mèdic de Castellciutat a les instal·lacions actuals

Pel que fa a les actuals dependències de l’emissora, es preveu reformar-les i adequar-les per tal que puguin acollir el consultori mèdic de Castellciutat.