Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ramon Quer guanya l'Oliana Off Road 2018

Ramon Quer guanya l'Oliana Off Road 2018

El segon lloc sènior va ser per al seu germà, Jordi Quer. L'edició d'enguany ha estat la més concorreguda, amb prop de 300 pilots que havien exhaurit les places disponibles
12/11/2018 12:15

L'Oliana Off Road ha celebrat aquest cap de setmana la seva edició més concorreguda, amb prop de 300 pilots que havien esgotat totes les places disponibles. L'esdeveniment ha omplert Oliana de corredors i d'aficionats a l'enduro al llarg del cap de setmana.

Ramon Quer ha estat el guanyador absolut de l'edició d'enguany. A més a més, al podi sènior el va acompanyar el seu germà, Jordi Quer, que va entrar segon. El tercer lloc va ser per a Marc Sans. En júniors va vèncer David Riera, seguit de Carles Quer (2n) i Gerard Gómez (3r).

Pel que fa a la resta de categories, el guanyador amateur va ser Miquel Garcia, per davant d'Èric Augé (2n) i Sergi Leon (3r). El podi de veterans el van conformar David Giménez (1r), Óscar Gonzalez (2n) i Miguel Vidigal (3r). Finalment, en fèmines va vèncer Miriam Riviera, seguida de Kate Vall.

Una de les novetats d'enguany és l'estrena de la nova categoria WP, una modalitat no competitiva que dissabte va permetre fer el recorregut de la prova a tots els aficionats que volguessin experimentar el traçat sense necessitat de disputar la carrera diumenge. Paral·lelament, l'Oliana Off Road ha comptat novament amb la presència de diverses marques especialitzades de motor que han ofert promocions especials als participants. L'organització ha repetit la col·laboració amb Rodi Motor Services i Michelin. Tots els participants de la cursa tenien l'opció de comprar un pack de 2 pneumàtics posteriors Michelin Enduro Medium i rebien de regal un pneumàtic davanter.

• Oliana Off Road 2018 (Foto: Mireia Simon)
  • Podi sènior de l'Oliana Off Road 2018 (Foto: Marc Marrero)