Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Recta final de les obres de condicionament del Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell

Recta final de les obres de condicionament del Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell

Els treballs inclouen la renovació del parc urbà, millores en els edificis de serveis i la substitució dels remuntadors. La inversió global supera el mig milió d'euros
Obres al Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
13/11/2019 14:55

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell es troba en el tram final de les obres de millora i condicionament dels seus espais urbans i dels remuntadors de les embarcacions, així com dels edificis de serveis.

En primer lloc, la intervenció al parc urbà consisteix en el condicionament del paviment de les llambordes, la col·locació d'una nova pavimentació asfàltica del circuit perimetral i d'un nou paviment amortidor sintètic de cautxú a l’àrea de jocs infantils. Finalment, s'està adequant la terrassa del bar per a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres també inclouen la renovació de la tanca exterior del parc i del sistema de desguàs de residus del neteja-reixes, situat al final del canal d’alimentació de la minicentral. Aquesta acció vol facilitar l’evacuació al riu Segre de tota la brossa que es reté en aquest punt.

Una altra actuació és la substitució dels dos remuntadors (inferior i superior) existents a l'equipament, amb l’objectiu que siguin més eficients i s'adeqüin a les necessitats del funcionament habitual del parc.

El pressupost d’adjudicació de les obres de condicionament del parc urbà i de la renovació dels remuntadors és de 457.988,22€. Els treballs compten amb el finançament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Català de l’Esport. El projecte l'ha redactat Ramon Ganyet, enginyer de camins, i les duu a terme l’empresa Gonfer SL.

Millores als edificis

Paral·lelament, també es realitzen obres de millora en l’edifici principal del Parc del Segre, al gimnàs i al magatzem. Aquests treballs consisteixen en la impermeabilització d’una part de la coberta de l’edifici de serveis i d’una part de la terrassa nord (jardineres), a més del tancament de la part superior del sostre del bar. Així mateix, s'ha previst un canvi de l’aïllament tèrmic del sostre dels vestidors del gimnàs, la reparació de la canal de recollida d’aigua de la coberta del magatzem i l'obertura d’una porta a sala del gimnàs.

El projecte també contempla el pintat exterior de l’edifici principal i del gimnàs, la reparació de filtracions a la terrassa de la central elèctrica, i la implementació d'una solució per a les filtracions en la cobertura del bar, així com la reparació de guix i de pintures interiors.

Les obres de millora als edificis tenen un pressupost d’adjudicació de 96.679 euros, finançats en aquest cas per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la Diputació de Lleida. L’arquitecte dels treballs és Montse Rubio. Les obres les duu a terme l’empresa Transports i Excavacions Meya.