Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / REE comença el procés d'informació als afectats per la línia d'alta tensió Adrall-Andorra

REE comença el procés d'informació als afectats per la línia d'alta tensió Adrall-Andorra

Els propietaris tenen temps per decidir si hi estan d'acord o no i presentar les al·legacions pertinents El col·lectiu inicia una recollida de signatures per demanar canvis o compensacions en el projecte
Adrall (Foto: Viquipèdia)
29/11/2013 11:40

Red Eléctrica de España (REE) ha comunicat als afectats per la línia d'alta tensió Adrall-Andorra que aquest dilluns començarà el procés informatiu sobre el traçat, les afectacions en les finques i les indemnitzacions previstes.

Representants de l'empresa convocaran els propietaris a reunions individuals en un despatx habilitat al Centre Cívic El Passeig. Aquesta convocatòria marca l'inici del procés per a la construcció de la línia elèctrica.

Tot i això, des de la plataforma d'afectats han advertit als propietaris que de moment encara no han de signar cap document, ja que s'està en la fase informativa, i que si ho creuen convenient poden presentar al·legacions pel perjudici que l'obra els pugui causar en la seva activitat.

En la mateixa línia, el col·lectiu acaba d'iniciar una recollida de signatures perquè tothom qui ho desitgi es pugui adherir a l'al·legació col·lectiva que s'està preparant. Els impulsors consideren que la infraestructura perjudicarà el conjunt de la comarca sense aportar-hi cap benefici important, per la qual cosa creuen que cal fer força per exigir compensacions.

Dimecres vinent, nova reunió

Per dimecres vinent dia 4, a les 7 de la tarda, s'ha convocat una nova reunió al Centre Cívic de la Seu en què hi haurà la presència de tècnics de la Generalitat. El Govern també estudia al·legar al projecte, ja que passa molt a prop de l'aeroport Pirineus-la Seu i en podria afectar l'activitat.