Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Relleu a la presidència de la Mancomunitat d'Esquí Nòrdic

Relleu a la presidència de la Mancomunitat d'Esquí Nòrdic

Albert Batalla ha estat nomenat aquesta setmana, en substitució de Jordi Ausàs Els municipis i les estacions comencen a elaborar el Pla Estratègic del sector
Relleu a la Mancomunitat d'Esquí Nòrdic
08/05/2008 16:16

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha estat nomenat aquesta setmana nou president de la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic. Aquest és un dels càrrecs vinculats a l'alcaldia de la Seu que sofreixen canvis després del nomenament de Jordi Ausàs com a conseller de Governació i Administracions Públiques. Ausàs s'ha acomiadat oficialment aquesta setmana de l'entitat i ha ofert el suport del departament als municipis que la conformen.

Durant la primera reunió de la nova etapa, s’ha iniciat l’elaboració del Pla Estratègic del Nòrdic Català. Batalla i la resta d’alcaldes, així com els directors de les set estacions implicades, han acordat que “aquest pla s’ha de concretar en una guia de cap on es vol anar, que contempli a mig i llarg termini el full de ruta a seguir, tot remarcant la importància de la implicació tant dels municipis que conformen la Mancomunitat i les mateixes estacions, així com del màxim d’agents del territori”.

També s'ha acordat senyalitzar, informar i promocionar itineraris de marxa nòrdica a les set estacions. Aquesta actuació respon al creixement de l'afició per aquest esport, complementari de l'esquí nòrdic, i la idoneïtat de les estacions per a practicar-lo.

Finalment, davant l’imminent centenari de l’esquí a Catalunya, els membres de la Mancomunitat participaran en una exposició itinerant sobre l'esport blanc al nostre país. La Seu d’Urgell serà una de les ciutats on s’exposarà aquesta mostra.

La Mancomunitat inclou les estacions de Sant Joan de l'Erm, Tuixent-la Vansa, Lles, Aransa, Guils-Fontanera, Tavascan i Bosc Virós. Les tres darreres s'han incorporat enguany a l'ens.