Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Reobert al trànsit el carrer Major de la Seu d'Urgell

Reobert al trànsit el carrer Major de la Seu d'Urgell

Enllestida la millora integral de la principal via comercial i turística de la ciutat Les obres han costat prop d'1,5 milions d'euros
Carrer Major de la Seu
26/10/2009 14:13

Des d'aquest matí ja ha quedat reobert al trànsit el carrer Major de la Seu d'Urgell després que s'hagin finalitzat les obres de rehabilitació del principal zona comercial i turística de la ciutat. Els treballs han servit per renovar el ferm i millorar la il·luminació, així com per renovar els serveis del subsòl, amb la doble canalització de les aigües pluvials i les residuals, la instal·lació dels tubs de la fibra òptica, i el soterrament els contenidors d'escombraries.

Segons s'assenyala en un comunicat de premsa, amb aquestes obres, el carrer Major "no només ha guanyat qualitat de serveis, sinó que també ha millorat en la il·luminació i en el seu aspecte estètic, amb el reordenament de diversos elements de la superfície del carrer, i fent-lo més accessible per a tots els ciutadans, ja que s'hi ha construït diverses rampes per salvar espais on fins ara només hi havia escales".

Recordem que s'ha invertit prop d'1,5 milions d'euros en l'eix principal del centre històric de la Seu, mentre que la reforma dels seus carrers adjacents de Fra Andreu Capella i Lluís de Sabater ha ascendit als 479.000 euros.

Les obres de reforma del carrer Major de la Seu es van iniciar el passat 20 d'abril. Els treballs han estat seguits per una comissió formada per representants polítics i tècnics municipals, així com també de l'Associació de Veïns i de la Unió de Botiguers. A més, l'Ajuntament urgellenc també va posar a disposició diverses fórmules de contacte directe per als dubtes que anessin sorgint. L'evolució de les obres han pogut ser seguides a través d'un apartat específic que es va crear a la pàgina web de l'ajuntament.