Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Reoberts els parcs infantils de la Seu d'Urgell

Reoberts els parcs infantils de la Seu d'Urgell

Les zones de joc s'han desprecintat després que l'Ajuntament urgellenc hagi rebut el vistiplau del Departament de Salut i Protecció Civil. Infants i adults hauran de seguir diverses mesures de seguretat i higiene
Parc infantil de la plaça de les Moreres
18/06/2020 18:45

L’Ajuntament de la Seu ha reobert aquest dijous els parcs infantils, després de tres mesos precintats per evitar contagis de coronavirus. La mesura s’ha pres coincidint amb el fet que la Generalitat ha decidit que aquesta mitjanit es posa fi a la fase 3 de la desescalada i s'entra a una nova etapa de represa de la normalitat.

Els espais s'han pogut desprecintar un cop s'ha rebut el vistiplau del Departament de Salut i Protecció Civil, tot i que fa més de 15 dies que el consistori havia fet la petició formal per reobrir-los. La demanda també l'havien plantejat molts pares, tenint en compte el fet que la ciutat ja es trobava en la darrera fase de desconfinament.

L'Ajuntament urgellenc preveu una sèrie de mesures de seguretat i higiene a les zones de joc. En aquest sentit, recorda que els infants i adults s'hauran de desinfectar les mans amb gel en entrar i sortir del parc. També serà obligatori l'ús de mascareta, excepte per als menors de 6 anys. Així mateix, s'insta a mantenir una distància de 2 metres. D'altra banda, no es podran fer servir els sorrals i es recomana que els infants no comparteixin les joguines.