Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Reobre l'Esplai de la Gent Gran

Reobre l'Esplai de la Gent Gran

La remodelació de la instal.lació ha costat més de quatre-cents trenta-tres mil euros
04/10/2007 19:43

Aquest dijous ha obert novament les portes l’Esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell, ubicat a la plaça del Pati Palau. ‘La Caixa’ ha invertit més de quatre-cents trenta-tres mil euros en refer el casal d’avis urgellenc. L’adequació ha estat global, amb la renovació del mobiliari, l’habilitació d’una sala d’ordinadors, la instal.lació d’un ascensor per facilitar la mobilitat de les persones grans, i nous espais per a cursos i activitats.

L’esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell compta amb 1.100 socis. Segons ha explicat la presidenta de l’entitat, Mari Carmen Carbonell, “els usuaris han acceptat bé els canvis ja que amb la reforma s’ha aconseguit guanyar llum i comoditat”. Més endavant està previst fer una festa per a la inauguració oficial de les noves instal.lacions.

La millora de l’equipament, que va començar el passat mes de febrer, també s’ha complementat amb la creació d’una tarja d’aparcament per als socis amb dificultats de moviment. D’altra banda, la junta de l’Esplai de la Gent Gran ha organitzat un seguit de cursos i activitats per als associats, entre les quals s’inclou classes de gimnàstica de manteniment, tallers de memòria, de dibuix i pintura, i classes d’informàtica i de teatre. També s’oferiran xerrades d’interès.

L’horari d’obertura de l’Esplai és de les 10 del matí a la 1 del migdia, i de les 3 a les 8 de la tarda.

  • Esplai de la Gent Gran
  • Esplai de la Gent Gran