Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Reobren el mirador dels voltors de Sapeira després d'un any tancat per perill d'esfondrament

Reobren el mirador dels voltors de Sapeira després d'un any tancat per perill d'esfondrament

El Casal dels Voltors reprèn les visites amb cita prèvia i al Menjador exterior es fan en grups de màxim 20 persones
Mirador dels Voltors, a la Terreta (Ajuntament de Tremp / ACN)
19/06/2020 12:25

L'Ajuntament de Tremp ha finalitzat les obres de restauració del mirador dels voltors de Sapeira. Els treballs han consistit en la substitució de l'estructura de fusta que es trobava malmesa i suposava un perill pels visitants.

L'indret ja feia un any que estava clausurat per evitar el perill d'esfondrament, perquè l'estat del paviment impedia l'accés en condicions de seguretat. Aquesta reobertura coincideix amb la del casal dels Voltors de la Terreta, que reprèn les visites amb cita prèvia, en grups d'un màxim 20 de persones, per poder veure el Menjador dels Voltors en directe des de l'observatori exterior. També es preveu visites per parelles, o en grups de quatre persones en cas de ser convivents, per visitar el Casal dels Voltors.

La Terreta disposa des del 15 de juny d'una nova parada en el servei de transport de viatgers de l'empresa Alsa a la línia Lleida-Val d'Aran. Els veïns de la zona fa temps que reclamaven una millora en les comunicacions que fins ara no s'havien fet efectives. Aquesta millora també permetrà que molts visitants puguin accedir al territori amb transport públic.