Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Repinten la façana i l'interior del Centre Cívic L'Escorxador

Repinten la façana i l'interior del Centre Cívic L'Escorxador

L'obra ha anat a càrrec de les dones que participen al taller d'ocupació de pintura industrial
Centre Cívic l'Escorxador
30/07/2008 17:21

Les vuit dones del Taller d’ocupació de Pintura Industrial de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han dut a terme els últims dies el repintat de la façana i les sales interiors del Centre Cívic l’Escorxador. Aquesta actuació s’incloïa en el conjunt de reformes a l’espai lúdic iniciades a finals de l’any passat. La regidora de Formació ocupacional, Mireia Pellicer, ha valorat molt positivament la feina feta pel grup de treball i ha destacat “el canvi d’imatge de la instal.lació”.

Les alumnes del taller també han repintat a través de classes pràctiques altres espais municipals al Parc Olímpic del Segre, la piscina i el camp de futbol. Les darreres setmanes han col.laborat en les tasques de pintat dels passos de vianants de la ciutat. Pellicer assenyala que amb aquestes actuacions “es pot comprovar el bon nivell d’aprenentatge que han adquirit les aprenents”. Durant l’hivern està previst que les joves posin en pràctica allò que han après al taller de formació en dependències interiors de propietat municipal, com ara els despatxos de la Policia Municipal.

El Taller d’Ocupació de Pintura Industrial té una durada d’un any i està dividit en dos períodes de sis mesos. En la segona fase lectiva, que ha començat aquest mes de juliol, es continua oferint formació a les vuit alumnes – totes dones -, a més de classes pràctiques. “Volem aconseguir que es formin, i, alhora, puguin inserir-se laboralment en un futur, ja sigui per compte aliè o bé formant cooperatives o alguna Societat Limitada”, comenta la regidora de Formació Ocupacional. El Taller de Pintura Industrial, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya, compta amb els recursos econòmics cedits pel Fons Social Europeu i el suport del consistori urgellenc.

El projecte de millora de l’Escorxador contemplava la instal.lació d’un sistema integral de refrigeració, l’aïllament de portes i finestres, el canvi de la tanca que envolta l’edifici, el pintat de la façana, i la conversió de la sala principal en un espai polivalent.