Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El parc de la Boixadera s'integra al carrer

El parc de la Boixadera s'integra al carrer

S'ha retirat dues tanques vegetals per fer l'accés més fàcil i visible. La zona verda compta amb aparells específics per a gent gran i jocs infantils
Parc de la Boixadera
27/07/2016 16:35

El Servei Municipal de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha retirat les dues tanques vegetals que hi havia plantades al parc de la Boixadera. 

L'objectiu d'aquesta acció és, segons expliquen des del consistori, "integrar millor aquest espai verd a la trama urbana de la ciutat". I és que, d'aquesta manera, els vianants podran accedir amb molta més facilitat a aquesta zona verda. El parc de la Boixadera està situat al voltant dels carrers de l'Orri, Circumval·lació i Setúria. L'any 2010 s'hi van fer treballs per adequar-lo especialment per a la gent gran, amb aparells de gimnàstica i pistes de petanca. Tot i això, és obert a tothom i també disposa de jocs infantils.