Reunió a la Seu per millorar la promoció d'aliments de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran
Tècnics de promoció econòmica i turisme dels consells comarcals de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran s’han reunit aquesta setmana amb representants de l’Associació Leader de Ponent i del Consorci Alt Urgell-Cerdanya, en una jornada de treball i reflexió celebrada a la Seu d'Urgell. La trobada volia servir de debat sobre les accions i activitats que cal impulsar prioritàriament des dels ens locals per tal de promocionar el productes agroalimentaris del territori.
En el decurs de la reunió es va tractar, entre altres temes, l’organització d’una jornada amb productors locals prevista pel mes de juny a la Llotja de Bellpuig d'Urgell. La sessió de treball es va complementar amb una visita i degustació a l’obrador de Formatges de l’Abadessa, de l’artesana Judit Carreira, situat en ple centre històric de la Seu.
Aquesta acció s’emmarca dins un estudi que està promovent la Diputació de Lleida i que inclou diferents consultes, no només amb el sector públic, sinó també amb el sector privat, tant grans com petits productors agroalimentaris, per tal de presentar les conclusions a finals d’any.