Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Ricard Lobo mostra 'Àfrica' a l'Aparador

Ricard Lobo mostra 'Àfrica' a l'Aparador

L’exposició fotogràfica recull tres viatges pel continent Africà
21/05/2008 16:35

El fotògraf Ricard Lobo inaugura aquest dimecres, a l’espai ‘L’Aparador’ de la Plaça del Carme, l’exposició “Àfrica”, una mostra fotogràfica que recull tres viatges a través del continent Africà. Les imatges transportaran el públic “des de les muntanyes i dunes del Marroc, fins a les reserves d’animals de la Sabana de Kenya, passant pel desert del Sàhara, on sobreviu el poble sahrauí exiliat a Algèria”.

Lobo intenta reflectir en aquesta exposició les principals sensacions i impressions viscudes en territori africà. “La situació als campaments del Tinduf a través de la gent sahrauí i el moment socio-psicològic que està vivint; el contrast de natura i boscos a la Kenya central i la Sabana, amb l’hàbitat animal i els poblats; l’experiència del ralli de l’Altlas a través de les dunes del desert i la part menys turística del Marroc”, indica.

Segons remarca el fotògraf de la Seu, “amb aquesta exposició vull retre un petit homenatge a la delicada bellesa natural, a la potent vida animal, i, per sobre de tot, a la maltractada existència humana: a les dones, als homes i als infants d’un territori que la riquesa del primer món no els permet la felicitat”.

L’exposició “Àfrica”, de Ricard Lobo, es podrà veure fins el dia 18 de juny.