Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Roses grogues de xocolata al Consell Comarcal del Pallars Jussà

Roses grogues de xocolata al Consell Comarcal del Pallars Jussà

La iniciativa, que s'ha dut a terme a través d'un projecte d'emprenedoria social de l'Associació Alba, s'ha plantejat en solidaritat amb els que han passat la diada de Sant Jordi privats de llibertat
Roses de Sant Jordi solidàries al Pallars Jussà (Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà)
23/04/2018 19:05

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha obsequiat els seus treballadors i treballadores amb una rosa molt especial: una flor de galeta amb xocolata elaborada en el marc d’un projecte d’emprenedoria social de l’Associació Alba. A més, a causa de l’excepcionalitat política, des del Consell s’ha demanat un disseny amb xocolata groga, "en solidaritat amb aquells que passen la jornada privats de llibertat".

Cal afegir que el president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha remarcat també que la rosa s’ha distribuït indistintament a homes i dones, "pel compromís d’avançar cap una igualtat real".

El Consell Comarcal del Pallars Jussà treballa en conveni amb l'Associació Alba desenvolupant diversos projectes i serveis que tenen com a objectiu aconseguir la inclusió de persones amb especials dificultats. En aquesta línia s’han implementat en els darrers temps serveis diversos, com un programa de suport a l’autonomia pròpia a la llar, un centre de dia ocupacional per a persones amb discapacitat o un servei que promou les activitats de lleure per a persones amb malaltia mental, que actualment compta amb 35 persones.