Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Salut insta el Sant Hospital de la Seu a garantir la sanitat pública

Salut insta el Sant Hospital de la Seu a garantir la sanitat pública

La documentació que estableix els circuits de prestació de serveis assistencials s'està elaborant La conselleria conclou que l'operació que va motivar l'expedient informatiu només es va tractar a la sanitat privada
Hospital de la Seu
28/02/2012 10:17

El departament de Salut ha conclòs que l'operació que va motivar un expedient informatiu a l'Hospital de la Seu d'Urgell no va passar mai de la sanitat pública a la privada. Així ho recull l'informe elaborat en relació amb el cas, en què es va denunciar que l'ús privat dels quiròfans podia haver perjudicat el servei públic.

La conselleria assenyala que "les llistes d'espera del CatSalut són independents de les que es puguin generar per altres companyies d'assegurances privades que atenen pacients al mateix hospital". En aquest sentit, la dona operada "mai havia estat visitada a la sanitat pública".

Tanmateix, Salut conclou que el centre hospitalari urgellenc "ha de disposar de la documentació que estableix els circuits de prestació de serveis assistencials públics i privats". Actualment, aquesta documentació està en fase d'elaboració.

Així mateix, el departament de Salut ha requerit al Sant Hospital "que garanteixi l'accessibilitat i prestacions assistencials a tota la població atesa amb càrrec al CatSalut", és a dir, que asseguri l'atenció pública universal.