Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Satisfacció a la Seu pels nous ajuts de l'Estat als ajuntaments

Satisfacció a la Seu pels nous ajuts de l'Estat als ajuntaments

L'equip de govern analitza quines obres es podrien incloure al pla i estableix la millora del carrer Major com a prioritat Batalla recorda que la reforma de la Llei de finançament local encara està pendent
Carrer Major
01/12/2008 14:02

L'equip de Govern de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut amb satisfacció i alhora prudència el nou anunci del Govern de l'Estat referent al nou Pla Extraordinari d'Inversió Pública en l'Àmbit Local, que suposaria un respir tant pels ajuntaments com per a les petites i mitjanes empreses de construcció.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha assenyalat que “aquest Pla pot ajudar a l'Ajuntament de la Seu a fer front a algunes inversions pendents que a dia d'avui tenen dificultats de finançament, com la reforma del Carrer Major”. Tot i això, Batalla s'ha volgut mostrar prudent en la valoració ja que, segons ha manifestat l'alcalde, "ara cal llegir la lletra petita", per a partir d'aquí sol·licitar que es tingui en compte la Seu d'Urgell, "on tenim moltes i diverses necessitats, tant socials com de millora urbana, i poc pressupost per a fer-hi front".

Cal recordar que l'Ajuntament de la Seu va aprovar al plenari de setembre una moció que reclamava un finançament local just per als municipis i conseqüentment una reforma de la llei de finançament de les administracions locals que permetés als ajuntaments donar resposta a les necessitats bàsiques dels ciutadans. Batalla ha recordat que, "tot i la bona notícia que suposa l'arribada del Pla d'ajuts, cal no oblidar que la reforma de la Llei està pendent per tal de donar seguretat financera als ajuntaments de forma permanent".