Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Satisfacció del Consell Municipal d'Adolescents amb les accions de civisme al Camp del Codina

Satisfacció del Consell Municipal d'Adolescents amb les accions de civisme al Camp del Codina

Durant l'última reunió del curs també s'ha respost a les preguntes formulades sobre temes com ara via pública i urbanisme. El consistori ha informat de les activitats lúdiques juvenils previstes per aquest estiu
16/05/2018 14:10

La sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest matí el ple final del curs 2017-2018 del Consell Municipal d’Adolescents (CMA), que ha estat presidit per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i la regidora de Joventut, Sílvia Iscla.

Del treball realitzat durant l’actual curs, els nois i noies que el conformen han subratllat la seva “satisfacció” per l’acció duta a terme aquest mes passat a la plaça del Camp del Codina. L’activitat tenia com a objectiu principal sensibilitzar als urgellencs i urgellenques de totes les edats de la necessitat de fer un ús cívic d’aquesta espai públic per aconseguir una bona convivència. Respecte a aquesta acció s’ha visionat un breu vídeo que recull en imatges la feina realitzada, que va consistir a detectar els problemes que provoca l’incivisme d'una part dels veïns, senyalitzar les bretolades, parlar amb veïns i comerciants de la zona i col·locar eslògans que reivindiquen un ús adequat d’aquest espai públic.

L’alcalde urgellenc ha donat resposta a les moltes preguntes que van fer els nois i noies del consell en la darrera sessió plenària, relacionades la majoria d’elles a qüestions de la via pública i urbanisme de la ciutat.

En el punt d’informacions per part de l’Ajuntament, Sílvia Iscla ha avançat algunes de les activitats lúdiques adreçades al públic jove de 12 a 29 anys que s’està acabant de muntar de cara a l’estiu. Entre d’altres activitats, hi haurà una competició nocturna de jocs de taula, un joc de rol nocturn, cinema i música a la fresca, un ‘escape room’ i sessions de piscina nocturna. Ben aviat sortirà publicada l’agenda jove d’estiu que inclourà totes les propostes lúdiques per aquest estiu.

La sessió plenària ha finalitzat amb les intervencions dels portaveus dels grups polítics municipals de Compromís x la Seu, Joan Barrera, i d’ERC, Xavi Munt. Albert Batalla ha tancat el darrer ple del CMA tot agraint la participació dels joves per les seves aportacions en bé de la ciutat i alhora els ha desitjat un bon final de curs.

  • Consell Municipal d'Adolescents de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
  • Consell Municipal d'Adolescents de la Seu