Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Satisfacció d'ERC la Seu per l'arranjament del camí de la Palanca

Satisfacció d'ERC la Seu per l'arranjament del camí de la Palanca

La formació republicana celebra que s'hagi millorat tota la calçada a banda d'instal·lar-hi un nou pas de vianants. També proposen que agents policials controlin les hores de més afluència de persones i vehicles a la zona
Treballs d'asfaltatge al camí de la Palanca, aquest mes passat
18/04/2017 11:40

El Grup Municipal d'ERC a l’Ajuntament de la Seu d'Urgell ha expressat la "satisfacció" per l’execució de l'arranjament del camí de la Palanca. La mesura havia estat sol·licitada per la formació republicana mitjançant una moció al plenari del mes de juny d'aquest any passat. 

Esquerra Republicana s'ha felicitat especialment del fet que els treballs hagin inclòs la creació i senyalització d'un pas de vianants que dóna accés a l’Institut Joan Brudieu. La intervenció, que ha realitzat directament la Generalitat, "s’ha allargat en el temps proposat inicialment", recorden, però per contra valoren el fet que "a canvi, hi ha hagut un arranjament del paviment de tot el camí", que és de titularitat del Govern i ara passarà a ser gestionat directament per l'Ajuntament urgellenc.

Amb el nou tancament del perímetre de l’institut i la millor senyalització, conclouen des d'ERC, "ja es veurà completada la primera part de l’acord recollit en la moció". Pel que fa a la segona part, el portaveu de la formació, Francesc Viaplana, reitera la demanda a l’equip de govern municipal perquè "destaqui un membre de la policia municipal o delegui en els Mossos d’Esquadra la vigilància i atenció als vianants en les hores d’entrada i sortida de major afluència".