Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Sergi Brau i Enya Folguera guanyen la 16a Cursa de Muntanya d'Ossera

Sergi Brau i Enya Folguera guanyen la 16a Cursa de Muntanya d'Ossera

El primer classificat absolut va marcar un temps de 54min14s. La prova més veterana del Cadí Circuit Fer va reunir una vuitantena de corredors
Cursa de Muntanya d'Ossera 2016
18/07/2016 18:45

Aquest dissabte passat s'ha disputat la 16a Cursa de Muntanya d'Ossera, la prova degana del Cadí Circuit Fer. Enguany la cita va comptar amb prop d'una vuitantena de participants que van posar-se a prova a l'entorn de la vall de la Vansa.

Sergi Brau va ser el guanyador absolut i primer classificat sènior masculí, amb un temps de 54min14s. El podi sènior el van completar Jordi Alís (1.00:09) i Xavi Alet (1.03:29). El primer veterà, i 5è absolut, va ser Carles Tarrés (Blue Motors Ponts), amb 1.06:05, seguit del corredor local Ramon Bajona (CENA), amb 1.07:14, i Guillem Sánchez (CEFUC), amb 1.09:17. Josep Miret, 8è de la general, va ser el primer de la categoria xics, amb 1.08:07. I en júniors, el millor temps el va marcar Guillem Sánchez Moliné (CEFUC), amb 1.09:17, tres minuts per davant de Carles Serra. El primer classificat en màsters va ser Jesús Tó Tubau (1.25:00).

A nivell femení, la victòria va ser per a l'andorrana Enya Folguera (Soldeu Esquí Club), amb 1h17min37s. Folguera va ser també la primera júnior. Miriam Martínez (Blue Motors Ponts) va fer el segon millor temps i va vèncer en sèniors, amb 1.18:01. El podi sènior el completaven Carla Vázquez (1.31:43) i Cèlia Fernández (1.37:42).

La tercera classificada absoluta, Gemma Vicente (UEU), va ser també la guanyadora en veteranes, amb 1.24:14, seguida de la també urgellenca Lourdes Torres, amb un minut i mig de diferència. El tercer i el quart lloc en veteranes van ser per a Estefania Díaz (CAAD) i Carmen Balastegui (UEU). Júlia Palomo (UEU) va vèncer en xics, amb 1.30:21.