Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Servei Acció Psicològica organitza un taller de 'mindfulness'

Servei Acció Psicològica organitza un taller de 'mindfulness'

La tècnica ajuda a conèixer millor el cos a través del treball corporal L'activitat es farà aquest divendres i dissabte, dies 8 i 9, al centre Àrnica
Servei Acció Psicològica - Cartell curs Mindfulness
04/08/2014 17:52

Aquest divendres i dissabte, 8 i 9 d’agost, tindrà lloc al centre Àrnica un curs de "Mindfulness" organitzat pel Servei d’Acció Psicològica. És un taller vivencial d’atenció plena, teràpia corporal i gestalt que té com a objectiu conèixer què és el mindfulness.

El taller vol ajudar a saber millor com es comporta el nostre cos a través del treball corporal i la pràctica gestàltica de “l’aquí i l’ara”. S’aprofundeix també en l’experiència de viure més conscientment per tal de donar un sentit més complet i profund a la vida. El curs té una durada de 12 hores repartides en 3 sessions i un cost de 70€. També hi ha l’opció d’assistir a alguna de les sessions previstes, per 25€.

Es realitzaran activitats com la biodansa, pràctiques d’atenció plena i exercicis de “l’aquí i l’ara”. Les docents seran la psicologa clinica Lidia Nosàs i la pedagoga Mercè Valls.