Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sessió de formació per a tècnics de la Seu sobre treball fronterer

Sessió de formació per a tècnics de la Seu sobre treball fronterer

Treballadors d'institucions locals s'han trobat al CETAP per tal de poder facilitar el contacte entre empreses d'Andorra i demandants de feina. En la jornada hi ha intervingut el cap del Servei d'Immigració andorrà
Sessió formativa sobre tràmits per a treballadors fronterers
06/06/2016 12:45

Tècnics d'administracions públiques i d'entitats de la Seu han participat aquest dilluns al matí en un taller formatiu sobre treball fronterer, que s'ha dut a terme al CETAP-Telecentre. Es vol així millorar l'assessorament que s'ofereix a les persones residents a la ciutat i a l'Alt Urgell que busquen feina a Andorra.

El curs, que no era d'accés lliure, s'adreçava només a professionals que treballen directament en la gestió i mediació d'ofertes laborals procedents del Principat. La regidora de Promoció Econòmica de la Seu, Mireia Font, detalla que aquesta activitat s'havia acordat dins de  l'objectiu d'aconseguir una major flexibilitat a l'hora de posar en contacte empreses que ofereixen llocs de treball i gent que busca feina. La sessió ha comptat amb la presència del cap del Servei d'Immigració d'Andorra, que ha detallat com funciona actualment el sistema de quotes temporals de treball i com hi poden accedir els fronterers. També hi han assistit representants de l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, Càritas i l'Institut Joan Brudieu, entre d'altres.

Mireia Font considera positiva aquesta reunió formativa, ja que permetrà tenir més proximitat amb l'administració andorrana de cara a prioritzar, sempre que sigui possible, aquells demandants de feina que estan més a prop d'Andorra enfront d'altres que hagin de venir de més lluny. Durant la jornada els tècnics han plantejat qüestions específiques per saber millor com s'han de fer aquests tràmits.