Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sessió informativa a la Seu sobre els camps de treball per a joves

Sessió informativa a la Seu sobre els camps de treball per a joves

L'Agència Catalana de la Joventut n'explicarà el funcionament aquest dijous a les 11 del matí al Centre Cívic l'Escorxador. Aquestes estades fomenten la col·laboració voluntària en projectes socials
Xerrada sobre camps de treball per a joves
06/04/2016 17:24

L'Agència Catalana de la Joventut oferirà aquest dijous dia 7, a les 11 del matí al Centre Cívic l'Escorxador de la Seu, una xerrada informativa sobre els camps de treball per a joves menors d'edat que organitza la Direcció General de Joventut. També s'informarà sobre els camps internacionals que gestionen la Coordinadora de Camps de Treball de Catalunya (COCAT), el Servei Civil Internacional i Setem.

En l'acte s'explicarà què són els camps de treball i tots els aspectes pràctics: què cobreixen (allotjament, manutenció, assegurança), quines formacions es fan prèviament i com inscriure-s'hi, entre d'altres qüestions. Les persones interessades a assistir-hi cal que ho confirmin prèviament enviant un correu electrònic a treball.alturgell@oficinajove.cat o bé trucant al telèfon 973 355 608, segons informa l'Ajuntament.

La Direcció General de Joventut de la Generalitat organitza cada any camps de treball com a activitat idònia per a joves de 14 a 29 anys. L'objectiu és col·laborar en un projecte social des del voluntariat i tenen una durada aproximada de quinze dies. En la majoria de camps l'organització d'acollida cobreix l'allotjament, la manutenció i una assegurança en cas d'accident.