Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sessió informativa a la Seu sobre els pressupostos participatius 2016

Sessió informativa a la Seu sobre els pressupostos participatius 2016

L'acte, obert a tothom, tindrà lloc aquest dijous, 31 de març, a les 20 hores, a la Sala La Immaculada. La ciutadania té l'oportunitat de decidir en què invertir 100.000 euros dels comptes municipals
Sessió informativa a la Seu sobre els pressupostos participatius 2016
30/03/2016 17:27

Els pressupostos participatius 2016 de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell arrencaran aquest dijous, 31 de març, amb una sessió de presentació de tot el procés. L'acte, obert a tothom, tindrà lloc a les vuit del vespre, a la sala la Immaculada. Paral.lelament, els ciutadans rebran a casa seva un díptic explicatiu.

Cal recordar que el consistori urgellenc engega, per segon any consecutiu, un sistema de participació ciutadana que convida els urgellencs i urgellenques a decidir en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal d'enguany. Precisament, en la trobada informativa s'explicarà com es poden fer les propostes, amb quins criteris i on s'hauran de presentar. El document que s'enviarà a totes les llars també especifica les condicions i inclou el formulari per aportar idees.

El Pressupost Participatiu 2016 està obert a les propostes de les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a la Seu.

Procés dividit en quatre fases

Segons informa l'Ajuntament urgellenc, el procés participatiu consta de quatre fases: una sessió informativa, un termini de presentació de propostes per part dels ciutadans (de l'1 a l 15 d'abril), la votació de le propostes viables per part dels veïns (del 30 de maig al 4 de juny) i la presentació de les propostes seleccionades (14 de juny).

Els objectius de la iniciativa són acostar el pressupost municipal i, en definitiva la gestió municipal, a la ciutadania de la Seu d'Urgell, així com facilitar que els urgellencs i urgellenques tinguin oportunitat de debatre i decidir sobre el model de ciutat i les actuacions necessàries al municipi.