Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sessió informativa al CETAP sobre projectes d’economia social

Sessió informativa al CETAP sobre projectes d’economia social

L’acte tindrà lloc aquest dimecres, 25 de gener, a les 12.30 hores. L’acció vol contribuir a la creació de noves organitzacions i cooperatives viables, amb possibilitats de creixement futur
Aracoop
23/01/2017 18:05

El CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell acollirà aquest dimecres, 25 de gener, una sessió informativa per presentar el programa d’acompanyament en el disseny i la posada en marxa de 75 projectes d’economia social i cooperativa en el conjunt de Catalunya. L’acte es desenvoluparà de 12.30 a 13.30 hores a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

El programa el promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat dins de les iniciatives AraCoop i Catalunya Emprèn, amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. L’acció vol contribuir a la creació de noves organitzacions d’economia social i cooperativa viables, amb possibilitats de creixement futur.

Els 75 projectes que se seleccionin gaudiran de 27 hores d’acompanyament individualitzat i 20 hores de formació amb l’objectiu de millorar el disseny inicial del model de negoci, reforçar la seva proposta de valor, enfortir-ne la viabilitat i iniciar-ne l'activitat econòmica. El programa s’adreça a persones emprenedores que disposin d’una idea de negoci sòlida o bé que la seva proposta tingui menys de dos anys. També es demana que tinguin un interès ferm per millorar i la voluntat explícita de posar en marxa accions.

Les inscripcions per participar a l’acte de presentació, que en principi estava previst el 19 de gener però es va posposar, són gratuïtes. Se’n pot demanar més informació al CETAP, al telèfon 973 35 57 98, o a l’adreça de correu electrònic .

Les persones que vulguin emprendre en el marc de l’economia social poden sol·licitar de participar en aquesta activitat abans del 10 de febrer.