Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sessió virtual del club de lectura de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu

Sessió virtual del club de lectura de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu

L'equipament cultural també proposa el concurs "Llegir té premi", adreçat a joves de 8 a 16 anys, que hi poden participar individualment o en equip
Concurs "Llegir té premi"
29/04/2020 16:53

Aquest dimecres una desena de participants habituals del club de lectura de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell celebraran una sessió virtual dedicada a l’obra ‘L'huracà’, de Carme Monturiol. La conductora de l'activitat telemàtica, en el marc del projecte "Llegir el teatre", serà Genissa G. Carricondo. Abans de finalitzar l'edició especial, també es presentarà la següent obra: ‘Les veus interiors’, d’Eduardo de Filippo.

Una altra activitat que proposa la Biblioteca Sant Agustí és la de "Llegir té premi". Es tracta d’un concurs que es fa cada estiu però enguany s'ha avançat la data. La iniciativa s’adreça als joves de 8 a 16 anys, que poden participar-hi individualment o en equip. Per poder prendre-hi part cal registrar-se a la pàgina web www.llegirtepremi.cat. A l’hora de formalitzar la inscripció, els lectors i lectores han d’indicar quina és la seva biblioteca pública de referència, que farà un seguiment de l’evolució dels seus usuaris i usuàries. 

El concurs "Llegir té premi" està organitzat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura mitjançant la plataforma Legiland. Fins al 21 de juny s'haurà de llegir de manera individual, o a través d’equips (clubs de lectura), les lectures seleccionades a la plataforma. Els premis es lliuraran en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la comprensió lectora de les obres llegides.

Més de 680 obres

Els participants podran escollir entre 680 títols en català, castellà i anglès, entre el quals també n'hi ha de lectura fàcil. Els llibres es podran obtenir mitjançant la biblioteca digital eBiblioCat o estaran disponibles directament dins de la plataforma per cortesia de Legiland. Un cop llegida l'obra seleccionada, els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta generarà un nombre concret de punts: com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumaran al compte del lector.

Els lectors més actius poden guanyar tauletes, rellotges intel·ligents i lots de llibres. El lliurament de premis es farà en un acte públic un cop es recuperi la normalitat i les condicions sanitàries ho permetin.