Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sessions de musicoteràpia a Adrall, Arfa, el Pla de Sant Tirs i Organyà

Sessions de musicoteràpia a Adrall, Arfa, el Pla de Sant Tirs i Organyà

Les activitats estan organitzades pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones. La formació la realitza la musicoterapeuta Núria Faus Bagués
Sessions de musicoteràpia a Organyà
05/11/2015 12:25

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Alt Urgell, adscrit al Consorci d’Atenció a les Persones, ha programat diverses sessions de musicoteràpia a diferents pobles de la comarca. La formació la realitza la musicoterapeuta Núria Faus Bagués.

A cadascun dels pobles seleccionats es realitzen dues sessions, d’una hora de durada cadascuna. Es van iniciar a Adrall el passat dia 2 i han continuat el dia 3 a Arfa i el dia 4 al Pla de Sant Tirs. Aquest divendres, dia 6, la sessió tindrà lloc a Organyà. La setmana vinent es farà la segona sessió els dies 9, 10, 11 i 13, respectivament i pel mateix ordre en aquestes poblacions.

Els tallers, que es fan d’11 a 12 del matí, estan adreçats principalment a les membres dels Casals de Jubilats, però estan obertes a tothom qui hi estigui interessat.  Segons informa el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, la iniciativa està finançada a través de la subvenció que l’Institut Català de les Dones atorga als ens locals, en aquest cas, concretament al Consorci d’Atenció de les Persones de l’Alt Urgell.

Aquestes activitats formen part del programa d’activitats que organitza el SIAD dins de la comarca per al 2015.

Podeu trobar el programa complet de les activitats a l’enllaç següent: www.alturgell.cat/sites/default/files/Dia-Internacional-Dona-Rural-2015.pdf