Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Signat dos convenis entre Andorra i la UNED

Signat dos convenis entre Andorra i la UNED

Els acords regulen l’accés i/o l’admissió a la universitat espanyola dels estudiants del sistema educatiu andorrà
Signatura del conveni entre Andorra i la UNED (Foto: Govern d'Andorra)
18/03/2016 19:56

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) han signat dos convenis de col·laboració que han de regular els processos per a l’accés i/o l’admissió a la universitat espanyola dels estudiants del sistema educatiu andorrà. La signatura ha tingut lloc per part de la directora general de l’Escola Andorrana i Formació Andorrana, Ester Vilarruba, i el vicerector de la UNED, Tomàs Fernández Garcia, actuant en nom del rector, Alejandro Tiana Ferrer. En la reunió estaven presents el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover i l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio.

El primer dels convenis regula la col·laboració entre la UNED i el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior per al desenvolupament de les activitats dels serveis de la UNED encaminades a facilitar la gestió necessària per a l’accés i/o l’admissió a la universitat espanyola dels estudiants del sistema educatiu andorrà, i oferir a les universitats espanyoles una valoració homogènia i regulada dels seus expedients acadèmics i dels coneixements i competències obtinguts pels alumnes del sistema andorrà.

L’objecte del segon conveni és concretar els serveis que la UNED prestarà a l’Escola Andorrana de Batxillerat per a que els seus estudiants puguin participar en els processos d’admissió dels estudis de grau de les universitats espanyoles.

El ministre Eric Jover ha valorat de manera molt positiva la signatura d’aquests convenis que regulen la col·laboració de l’Escola Andorrana amb la Universidad Nacional de Educación a Distancia, un treball en comú que tradicionalment ambdues entitats han dut a terme i que avui és cristal·litza amb la signatura de sengles acords. L’ambaixador Manuel Montobbio ha destacat que aquesta col·laboració respon i s’inscriu al compromís global d’Espanya de contribuir a l’enfortiment de l’oferta educativa a Andorra en totes les seves etapes.