Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sílvia Iscla, nova regidora de l'Ajuntament de la Seu

Sílvia Iscla, nova regidora de l'Ajuntament de la Seu

Substituirà a Meritxell Planes, que ha presentat la seva renúncia a l'acta per motius professionals El tràmit administratiu es farà efectiu durant el proper ple municipal
22/06/2015 12:05

La regidora de CiU a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Meritxell Planes, ha presentat la seva renúncia al càrrec per motius professionals. Ocuparà el seu lloc al consistori urgellenc Sílvia Iscla, número 9 a la llista municipal de CiU a les darreres eleccions locals.

El tràmit administratiu es farà efectiu durant el proper ple municipal. En la sessió plenària es donarà compte de la renúncia de Planes i s’obrirà el procés per a la seva substitució.

Planes començarà a treballar, en breu, al Principat d’Andorra, on també fixarà la seva residència. Aquest fet l’ha motivat a renunciar al càrrec recentment adquirit. Cal recordar que la regidora va formar part de l’equip de govern a l’Ajuntament de la Seu durant la darrera legislatura com a responsable de Joventut, Infància, Festes i Tradicions.

Pel que fa a Sílvia Iscla, va néixer a la Seu l’any 1987. És diplomada en magisteri d’Educació Primària i graduada com a mestra en Educació Infantil. Actualment està cursant un màster sobre dificultats d’aprenentatge i trastorns del llenguatge. Treballa com a mestra d’educació primària a l’Escola Arnau Mir del Pla de Sant Tirs.