Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Simac i Perruqueria Heura guanyen els primers premis del concurs d'aparadors d'ambientació Nadalenca 2007-2008

Simac i Perruqueria Heura guanyen els primers premis del concurs d'aparadors d'ambientació Nadalenca 2007-2008

En les categories de millor aparador i millor façana, respectivament
Albert Batalla amb Josep Marsino
05/01/2008 18:15

Nota de premsa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Ahir divendres al migdia, el primer tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, va lliurar personalment als guanyadors del primer premi del concurs d’ambientació nadalenca convocat per l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i la delegació Alt Urgell-Cerdanya de la Cambra de Comerç de Lleida.

Concretament, Batalla va visitar els establiments premiats en la categoria de Millor ambientació nadalenca de façanes, atorgat a Perruqueria i Estètica Heura, i la botiga Simac que va aconseguir el primer premi pel que fa als aparadors.

L’Hotel Andria va aconseguir el segon premi pel que fa a la categoria d’engalanament de façanes, mentre que el jurat va declarar desert el tercer premi de la categoria d’engalanament de façanes. El segon i el tercer van estar per a les decoracions dels aparadors de la Drogueria Rebés i la botiga Marxantet.

Davant l’alta qualitat de l’engalanament dels aparadors presentats a concurs, i al fet de tenir un premi desert en la categoria façanes, el jurat va atorgar dos premis més. Així, el quart classificat va estar l’aparador de la botiga Indum i el cinquè el de la Carnisseria Mitjana.

Per a les seves valoracions, els membres del jurat han tingut en compte els criteris de l’originalitat, la relació entre la decoració i el producte propi de l’establiment, l’impacte visual, el grau d’elaboració de la decoració i l’adequació amb l’època nadalenca i amb motius relacionats amb el Món Màgic de les Muntanyes.

Els primers premis han rebut 300 € i una placa, mentre que els segons i tercers han rebut 150€ i un diploma.

El concurs d’enguany ha estat organitzat i patrocinat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la delegació Alt Urgell-Cerdanya de la Cambra de Comerç de Lleida. Les institucions i entitats col.laboradores han estat el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, La Seu Comercial i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell.

Els membres del Jurat van visitar els 26 establiments inscrits al concurs, entre botigues i establiments turístics, per tal de donar els seus veredictes.