Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / S'obre el termini per sol·licitar els ajuts de l'Ajuntament de la Seu a autònoms

S'obre el termini per sol·licitar els ajuts de l'Ajuntament de la Seu a autònoms

Els interessats podran fer la petició a partir d'aquest divendres, dia 15, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. La partida també inclou enguany persones amb feines parcials per compte d'altri
La Seu Emprèn
13/04/2016 17:40

Aquest divendres, dia 15, la Regidoria de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre el termini per poder presentar les sol·licituds per accedir als ajuts per als autònoms per aquest any 2016. 

Des del consistori recorden que enguany aquestes subvencions també incorporen la possibilitat d’acollir-s’hi encara que es treballi per compte aliè. En aquest cas, però, només s’hi podrà accedir quan es treballi, com a màxim, a mitja jornada per compte d’altri. Les persones que hi estiguin interessades podran presentar la seva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Podran accedir a aquests ajuts, que compten amb una partida total de 10.400 euros:

a) Les persones desocupades o en situació d’atur que es donin d’alta d’autònoms.

b) Les persones assalariades amb jornada igual o inferior al 50 que es donin d’alta d’autònoms.

Només s’hi podran acollir aquelles persones que s’hagin donat d’alta al Regim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) a partir de l’1 de gener d’aquest any i que estiguin empadronades a la ciutat des de 6 mesos abans de l’1 de gener, o bé que demostrin un històric d’empadronament de mínim 5 anys consecutius.