Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / S'obren les inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu de la Seu

S'obren les inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu de la Seu

Els tràmits telemàtics es posen en marxa aquest dimarts, 18 de maig, fins al divendres, dia 20. A partir de dilluns vinent es podran formalitzar les peticions de manera presencial a l'OAC de l'Ajuntament urgellenc o a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell
Casal Municipal d'Estiu 2016
17/05/2016 14:30

Des d'aquest dimecres, 18 de maig, a les 9 del matí, i fins divendres 20, a les vuit del vespre, es podran fer de manera telemàtica les inscripcions al Casal Municipal d'Estiu 2016 de la Seu d'Urgell, que organitza la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament urgellenc.

Per accedir a les sol·licituds online cal anar a la pàgina d'inici del web municipal (www.laseu.cat) i entrar a l'apartat de tràmits i serveis en línia, o bé clicar a l'enllaç de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

A partir del pròxim dilluns, 23 de maig, les inscripcions es podran fer de manera presencial a l'OAC de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell o a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. El període estarà obert fins que s'esgotin les places.

Torns, horaris i preus 

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu ofereix quatre torns diferents al llarg de les vacances d'estiu. El primer torn va del 4 al 15 de juliol; el segon torn es durà a terme del 18 al 29 de juliol; el tercer torn serà de l’1 al 12 d'agost; i el quart torn s'organitzarà del 15 al 26 d'agost. El servei està dirigit per una directora de lleure que comptarà amb la tasca d'un equip de monitors i monitores, així com premonitors i premonitores i voluntaris.

El casal municipal d'estiu tindrà com a centre neuràlgic l'Escola Pau Claris de la Seu, de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com cada estiu també hi haurà l'opció de menjador fins a les tres de la tarda. El servei de recollida matinal s'establirà de tres quarts de vuit a les nou del matí.

El preu de cada torn quinzenal és de 61,88 euros. El menjador té un import de 62 euros per torn (7euros per dia), mentre que l'acollida matinal costa 12 euros el torn.

Diversió a la ciutat

Al Casal Municipal d’Estiu de la Seu d’Urgell, enguany sota el lema ‘Diversió a la ciutat’, s’hi realitzaran activitats tant culturals com esportives i de lleure, com ara piragües, piscina, visita a exposicions i instal·lacions culturals, excursions, acampades, tallers de manualitats i jocs, entre d’altres. La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, manifesta que l'objectiu és oferir un any més "un casal municipal ple de diversió per tal que tots els infants puguin gaudir durant l’estiu de propostes de tot tipus”.

L'oferta lúdica té garantia de qualitat, ja que s’hi potenciarà el creixement dels infants a través del joc i del lleure. Iscla afirma al respecte que “no només apostem per un temps de diversió, sinó també de socialització, transmissió de valors humans i una experiència d'enriquiment per a tots”.

El casal municipal d’estiu compta també amb el suport d’entitats i associacions de la Seu d’Urgell.

Vídeo promocional

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha editat enguany un vídeo promocional del casal d’estiu on s’hi pot reconèixer els diferents llocs on es duu a terme, fotografies de tallers i una nena de la ciutat que convida els altres nens i nenes a apuntar-s’hi.

Reunió informativa

Abans que es posi en marxa el casal d’estiu, el dilluns 20 de juny, a les vuit del vespre, es preveu realitzar una reunió informativa adreçada als pares i mares dels infants inscrits. La sessió tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Inscripcions: normativa SEPA

Les famílies urgellenques que inscriguin als seus filles i filles al casal municipal d'estiu hauran de presentar la documentació necessària a l'OAC de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell o a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell abans de les 48 hores següents d'haver fet el tràmit. La documentació necessària és el carnet del Servei Català de la Salut, el full de vacunes, una fotografia carnet, el carnet de família nombrosa (si és el cas) i la domiciliació bancària en format SEPA.

Cal remarcar que no es pot enviar telemàticament la documentació, ja que per motius de canvi de normativa cal presentar l'original signat de la domiciliació bancària SEPA, que es podrà descarregar en el mateix apartat on hi ha el full de sol·licitud.