Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / SOMPirineu proposa un curs-taller sobre senderisme al Pirineu

SOMPirineu proposa un curs-taller sobre senderisme al Pirineu

La iniciativa s'adreça a professionals d'empreses o entitats públiques que estiguin desenvolupant iniciatives en aquest sector La proposta formativa comptarà amb tres sessions teòriques a Sort i una visita tècnica al Priorat
SOMPirineu - Portada Web 03.2014
28/03/2014 17:34

El programa SOMPirineu durà a terme el pròxim mes de maig el curs-taller 'Senderisme al Pirineu: nous camins per a un sector emergent', que compta amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA). La proposta formativa té com a objectiu impulsar noves accions de suport a l'ocupació en els sectors de la producció local i el turisme sostenible de muntanya. 

El curs, estructurat en tres sessions teòriques a Sort (8, 15 i 22 de maig) i una visita tècnica al Priorat (29 i 30 de maig), inclou diferents blocs temàtics que, de forma pràctica i participativa, abastaran tot el procés de posada en marxa d’un producte senderista, des que neix fins que arriba al client final.

La iniciativa s’adreça principalment als professionals d’empreses de guiatge, allotjaments turístics i altres serveis complementaris, a més de tècnics d’ens locals, espais naturals protegits, centres de formació i associacions i entitats vinculades al senderisme. També pot ser d'interès per a agents de les oficines de turisme, agències de viatge i operadors turístics.

Tanmateix, els interessats han de complir el requisit d’estar desenvolupant (o tenir en projecte) una iniciativa pública o privada de senderisme en l’àmbit de l’Alt Pirineu i Aran. Atès que les places són limitades, l'organització farà una selecció a partir de la informació facilitada en la preinscripció del curs, en la qual es valorarà la innovació i aplicabilitat dels projectes, així com l’interès i compromís per establir aliances amb altres agents del sector.

Les persones que vulguin prendre part en el curs-taller hauran d'emplenar abans del dilluns 7 d'abril el formulari disponible als webs www.sompirineu.cat i www.idapa.cat.

Aquesta és la primera de les accions de SOMPirineu de l’any 2014, que dóna continuïtat al programa iniciat l’any passat