Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sor Lucía Caram ofereix una conferència a la Seu

Sor Lucía Caram ofereix una conferència a la Seu

La monja dominica parlarà sobre "La pobresa avui", aquest divendres a les 8 del vespre a la Sala de Sant Domènec La xerrada forma part dels actes de la Germanda de Sant Sebastià per la festa patronal
Sor Lucía Caram
15/01/2015 19:24

Sor Lucía Caram serà aques divendres, dia 16, a la Seu d'Urgell. La coneguda monja dominica oferirà una conferència dins del programa d'actes de la Germandat de Sant Sebastià per la festa patronal urgellenca. La xerrada serà a partir de les 8 del vespre a la Sala de Sant Domènec.

Sota el títol 'La pobresa avui', la religiosa manresana d'origen argentí farà la seva anàlisi sobre els greus problemes de pobresa i desigualtat que es constaten actualment tant en l'entorn més immediat com a escala global, des d'una perspectiva crítica i cercant les causes d'aquesta realitat i les possibles solucions. En aquest sentit, durant la visita a la Seu també té previst, abans de la xerrada, visitar el banc d'aliments urgellenc per conèixer de primera mà el projecte Aliments per a la Solidaritat.

Sor Lucía Caram (Tucumán, Argentina, 1966) és monja dominica contemplativa. Compagina la seva vida claustral, d'oración i d'estudi amb l'activisme social molt a prop de les persones més vulnerables. Això la va portar a promoure el Grup de Diàleg Interreligió de Manresa, el projecte Mosaic de salut mental i la Fundació Rosa Oriol. Actualment dirigeix i realitza a Ràdio 4 el programa El Punt de Trobada, dedicat a promoure el canvi i el compromís social. També és autora del llibre Mi claustro es el mundo (Plataforma Editorial, 2012) i intervé amb freqüència en programes i tertúlies de ràdio i televisió.