Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Sort retirarà 28 vehicles abandonats a la via pública

Sort retirarà 28 vehicles abandonats a la via pública

La majoria porten més d'un any estacionats i mostren signes de deteriorament. Si els propietaris no els reclamen en dos mesos, seran desballestats
Cotxes abandonats al carrer a Sort (Foto: ACN)
23/09/2017 01:03

L'Ajuntament de Sort iniciarà aviat la retirada d'un total de 28 vehicles abandonats a la via pública. Es tracta de cotxes, camionetes o motocicletes que es troben en molt mal estat i fa més d'un any que estan estacionats al mateix lloc.

Als propietaris dels vehicles se'ls ha comunicat la voluntat de l'Ajuntament i vist que no n'han retirat cap els traurà el Consistori. El regidor de Medi Ambient, Aitor Soto, ha explicat a l'ACN que amb aquesta actuació es guanyarà amb seguretat ja que alguns d'aquests vehicles vessen olis, els vidres estan trencats o tenen peces rovellades per terra. Amb la seva retirada també es millorarà l'espai urbà i zones verdes de la localitat.

Molts d'aquests vehicles porten estacionats un període llarg de temps en el mateix lloc, alguns ja no tenen plaques de matrícula o presenten aspecte degradat o signes que evidencien la seva impossibilitat de moviment. Soto ha explicat que un cop retirats es traslladaran en un recinte. Si en un període de dos mesos no són reclamats pels seus propietaris, seran portats a una empresa de desballestament.