Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Suport del Ministeri de Medi Ambient al llac de cua del pantà de Rialb

Suport del Ministeri de Medi Ambient al llac de cua del pantà de Rialb

L'alcalde d'Oliana, Antoni Vilaginés, afirma que s'ha 'desencallat' el projecte
Pantà de Rialb
17/10/2007 11:16

L'alcalde d'Oliana, Antoni Vilaginés, ha assegurat que el Ministeri de Medi Ambient espanyol li ha comunicat de manera oficiosa que el projecte per a la construcció d'un llac de cua al pantà de Rialb està aprovat i va 'molt ben encaminat'. Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, l'afirmació es va produir durant una reunió a mitjans de setembre a Madrid amb els responsables de Medi Ambient i amb el director general d'Aigües. La trobada, que tenia com a objectiu desencallar el projecte, va ser 'molt profitosa'. Vilaginés ha volgut agrair el suport que han tingut en tot moment de la diputada Teresa Cunillera.

La creació d'un llac de cua al pantà de Rialb es farà mitjançant la construcció d'una presa a l'extrem oest del municipi d'Oliana, i permetrà augmentar la capacitat turística de la zona. Al llac artificial s'hi podran practicar diversos esports i activitats aquàtiques, i disposarà d'illetes per a aus autòctones i una zona de platja.

Antoni Vilaginés creu que el projecte actualment està 'en un bon punt' i que en el moment que el projecte s'aprovi oficialment ja es podrà iniciar la licitació de les obres.