Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Surt a concurs l'arrendament de l'Alberg i Centre Cívic Can Cortina de Tuixent

Surt a concurs l'arrendament de l'Alberg i Centre Cívic Can Cortina de Tuixent

L'adjudicatari es farà càrrec de l'equipament, que prioritza l'allotjament de grups escolars i l'acolliment d'activitats de caire local. Els interessats poden presentar les seves ofertes fins al 27 d'octubre
Exterior de l'alberg i centre cívic Can Cortina, a Tuixent (Foto: ACN)
30/09/2020 09:05

L'Ajuntament de Josa i Tuixent ha tret a licitació el concurs públic per a l'arrendament de l'Alberg de Joventut i Centre Cívic de Can Cortina, a Tuixent. L'anunci s'ha publicat al portal web de la Generalitat.

L'objecte d'aquest concurs és atorgar la gestió d'aquest equipament que funciona tant d'allotjament per a visitants com d'espai de trobada del poble, incloent la coordinació d'activitats. Es preveu que el contracte inicial sigui d'un any però que es pugui seguir prorrogant al llarg de 10 anys si les dues parts hi estan d'acord.

L'Alberg es destina de manera prioritària a l'acollida de grups escolars per a la pràctica de l'esquí nòrdic o per a d'altres activitats de natura, com ara l'Entorn d'Aprenentatge, amb servei de pensió complerta o mitja pensió segons s'escaigui. El preu del servei de pensió complerta o partida de les escoles que es contractin per l'entorn d'aprenentatge haurà de coincidir amb la tarifa marcada pel Departament d'Ensenyament.

En segon terme, també s'hi preveu l'allotjament d'escoles que es contractin per l'empresa adjudicatària i, quan l'espai no estigui ocupat per a aquestes finalitats, l'allotjament de visitants i turistes en general.

Pel que fa al Centre Cívic, aquest inclou el servei de Cafeteria durant la setmana i durant la temporada de l'esquí nòrdic, vacances, festes i caps de setmana. L'Ajuntament de Josa i Tuixent es reserva el dret d'ús de l'immoble per fer-hi festes populars com ara dinars, sopars, actes de la festa major i fires, prèvia comunicació verbal a l'arrendatari. Per això, el consistori disposa de la clau de la sala de la planta baixa, annexa al Bar, per exercir aquest dret d'ús. En aquests casos, l'empresa adjudicatària ha de prestar el servei de cafeteria.

El pressupost de licitació és d'uns 75.000 euros, IVA inclòs. El termini per a la presentació d'ofertes finalitzarà el proper 27 d'octubre de 2020, i l'obertura de pliques serà al cap de dos dies, el 29 d'octubre al matí. En cas que no es presentés cap oferta, s'obriria una pròrroga.

L'arrendament regulat en aquest plec tindrà una durada d'un any, però serà prorrogable de forma expressa i per acord mutu entre les parts per períodes anuals, amb les mateixes condicions que l'adjudicació inicial i previ acord del Ple municipal. Aquestes pròrrogues es podran fer per un màxim de 10 anys.