Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Surt a licitació el projecte del nou CAP de la Seu d'Urgell

Surt a licitació el projecte del nou CAP de la Seu d'Urgell

L'edifici s'ubicarà als antics garatges de l'Alsina Graells, de propietat municipal. Les obres està previst que s'iniciïn el 2017
Antics garatges de l'Alsina Graells a la Seu d'Urgell
14/03/2016 14:05

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha tret a licitació el contracte de serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Seu d'Urgell, així com la direcció d'obra posterior. El nou edifici està previst que s'ubiqui als antics garatges de l'Alsina Graells, al carrer de l'Orri, en un espai d'uns 800 metres quadrats que actualment és de propietat municipal.

L'objectiu és que els tràmits administratius es portin a terme enguany i les obres comencin el 2017, segons va informar recentment el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, en una visita a la Seu d'Urgell. L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, s'ha mostrat satisfet per l'acompliment dels terminis anunciats i defensa la construcció del nou equipament, recordant que el CAP actual té "mancances que professionals i usuaris evidencien".

L'Ajuntament de la Seu veu acomplerta així una vella reivindicació, que data de l'any 2010, tot coincidint amb un augment de població a la ciutat. Ja l'any passat es va avançar que paral.lelament al projecte s'anirien fent petites reformes a l'actual CAP, que un cop construït el nou edifici es destinarà a dependències del Sant Hospital.

Espai ampli al centre de la ciutat

L'espai municipal té uns 800 metres quadrats edificables per planta. L'Ajuntament de la Seu haurà de fer una cessió al Servei Català de la Salut i també s'haurà de fer càrrec de l'enderroc de l'edifici existent.