Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tall a la xarxa d'aigua de la Seu per una canonada rebentada

Tall a la xarxa d'aigua de la Seu per una canonada rebentada

L'incident s'ha iniciat al migdia i s'ha solucionat pels volts de les 5 de la tarda L'Ajuntament en situa l'origen en uns treballs de Telefónica a l'avinguda Guillem Graell
Obres de reparació de la xarxa d'aigua
28/10/2009 17:14

ACTUALITZACIÓ

Una part important de les llars de la Seu d'Urgell han patit aquest dimecres a la tarda un tall en el subministrament d'aigua. Segons ha comunicat l'Ajuntament, l'origen de la fallada ha estat aliè al consistori i s'hauria localitzat en uns treballs que estava fent la companyia Telefónica a l'entorn de l'avinguda Guillem Graell.

Els fets s'han produït al migdia. Per causes que s'estan analitzant, durant les tasques de perforació del sòl s'ha rebentat una canonada de la xarxa d'aigua. Tot seguit, una gran quantitat d'aigua ha envaït uba part de l'avinguda i, segons testimonis presencials, ha afectat baixos com el de la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

L'imprevist ha obligat a tallar la xarxa i ha deixat sense accés a l'aigua corrent a una part important del nucli urbà. Tot i això, alguns indrets, com ara el poble de Castellciutat, no s'han vist afectats per l'aturada, ja que funcionen amb xarxes independents.

El problema ha quedat solucionat pels volts de les 5 de la tarda. Veïns de la zona han comentat que no és la primera vegada que hi ha problemes amb la xarxa d’aigua a l’avinguda de Guillem Graell. Precisament l’envelliment de la xarxa subterrània i la necessitat de reformar-la és l’argument principal que exposa l’Ajuntament per justificar la recent externalització de la gestió de l’aigua.