Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tall puntual de carretera anunciat a la C-14 per la construcció del túnel de Tresponts

Tall puntual de carretera anunciat a la C-14 per la construcció del túnel de Tresponts

Dijous vinent, dia 19, s'aturarà el trànsit entre les 2 i les 3 de la tarda, per fer un estudi de vibracions que generen les voladures. L'UTE constructora ja està començant a treballar en la perforació de la nova galeria
Treballs previs a la perforació del túnel de Tresponts
12/04/2018 13:57

La Unió Temporal d'Empreses (UTE) constructora del túnel de Tresponts ha comunicat la previsió de talls puntuals de trànsit a la carretera C-14, al terme municipal d'Organyà, al llarg dels propers dies en el marc dels treballs que ja s'han iniciat per perforar la galeria.

Concretament, pel proper dijous 19 d'abril, de les 2 a les 3 de la tarda, es farà un tall total de la via en els dos sentits, sense pas alternatiu. El motiu és la realització de proves empíriques d'un estudi de vibracions, cosa que comporta fer voladures controlades. L'objectiu és determinar la transmissibilitat de les vibracions pel terreny, de cara a minimitzar l'impacte que es pugui originar per quan es comenci a fer voladures necessàries per la construcció del nou túnel.

El tram afectat per aquest tall serà entre el quilòmetre 163,5 i el 164,5 de la C-14. Des de la UTE han detallat que només es preveuen, com a molt, 3 talls totals de calçada d'una durada màxima 10 minuts cadascun d’ells. Entre cada tall, es restituirà el trànsit en els 2 sentits de circulació.