Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tarda de pintura i castanyes a l'Ateneu Alt Urgell

Tarda de pintura i castanyes a l'Ateneu Alt Urgell

L'objectiu de la iniciativa, promoguda pel CDR de la Seu, és celebrar "la primera castanyada republicana" i refer el mural de benvinguda a la República, que ha aparegut guixat
Guixades al mural de benvinguda a la República (Foto: CDR Alt Urgell)
31/10/2017 15:10

El Comitè de Defensa de la República de la Seu ha convocat aquest dimarts, a les 19 hores, a l'Ateneu Alt Urgell, una tarda de pintura i castanyes. L'objectiu de la iniciativa és celebrar "la primera castanyada republicana" i refer el mural de benvinguda a la República, que es va dibuixar en un edifici del carrer Major i que ha aparegut guixat i amb el text "Art. 155" superposat. Cal destacar que també a la persiana del mateix Ateneu s'hi ha escrit ”Catalunya es España".

En un altre ordre de coses, el CDR ha lamentat en un comunicat el fet que el govern català "no sembla tenir la intenció de reprendre l'activitat institucional i desplegar la normativa i la legalitat necessària per a fer efectiva la República". En aquest sentit, el col·lectiu indica que properament, "quan la cosa estigui més clara", es convocarà una assemblea oberta per analitzar la situació i debatre possibles actuacions "per seguir avançant cap al procés constituent i no fer passes enrere".