Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Taller de recerca de feina adreçat a joves de 16 a 29 anys

Taller de recerca de feina adreçat a joves de 16 a 29 anys

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell l'organitza aquest dijous, 14 de juny, a les 10.30 hores, al Centre Cívic l’Escorxador. Divendres 22 de juny se celebrarà un workshop ocupacional també per a nois i noies de la comarca
Taller de recerca de feina a l'OJAU
11/06/2018 18:40

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) organitza aquest dijous, 14 de juny, a partir de les dos quarts d’onze del matí, al Centre Cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell, un taller pràctic i gratuït per a la recerca de feina

L’activitat oferirà eines i recursos per millorar les competències professionals amb l’objectiu de facilitar l'ocupabilitat dels joves i perquè afrontin el procés de recerca de feina amb èxit, aprofitant l’oferta laboral que existeix durant la temporada d’estiu al territori, ja que molts nois i noies volen treballar durant el període de vacances.

El taller va adreçat a jovent de 16 a 29 anys que estigui en situació de recerca de feina, que busqui un canvi professional o vulgui ampliar les seves possibilitats de recerca, ja sigui millorant el currículum vitae o aprenent com superar una entrevista de feina.

Contingut del taller

La primera part del taller (10.30 h) se centrarà en el currículum vitae, una eina que pot fer aconseguir una entrevista de feina i que, per tant, ha d’atraure la màxima atenció possible fent despertar l’interès a la persona que duu a terme la selecció. Es donaran deu consells bàsics per redactar-lo.

En la segona part (11.45 h), es pretén aconseguir que els participants entrenin les seves habilitats per construir el seu “elevator pitch”, un discurs breu i concís per captar l’atenció de la persona que entrevista, i aplicar-lo en una selecció de feina.

Inscripcions i informació

Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina Jove de forma presencial o bé a través de telèfon (973 35 56 08). També es possible comunicar-s'hi per whatsapp (607 866 902) o .

Nou workshop ocupacional per a joves

D'altra banda, en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves, gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el pròxim divendres 22 de juny tindrà lloc un nou workshop ocupacional on es posaran en contacte empreses del territori i joves que busquin feina.

Els participants han de tenir entre 18 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei d’Ocupació de Catalunya, i que disposin del títol d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Les persones joves interessades es poden inscriure a http://bit.ly/FOJcandidats.

Els requisits de les empreses participants és oferir contractes laborals de 6 mesos de durada com a mínim i que no hagin acomiadat cap persona treballadora en els últims 3 mesos.

Les empreses interessades es poden inscriure al següent enllaç: http://bit.ly/FOJempreses.