Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Taller gratuït de mindfulness i benestar a la Seu per a dones majors de 65 anys

Taller gratuït de mindfulness i benestar a la Seu per a dones majors de 65 anys

'La joia d’envellir gaudint del moment’ tindrà lloc els dies 4, 11 i 18 d’octubre, a la tarda al CETAP. Les inscripcions es poden fer del 12 al 21 de setembre al Consorci d’Atenció a les Persones
Taller de Mindfulness
05/09/2018 13:35

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consorci d’Atenció a les Persones, juntament amb l’Institut Català de les Dones i el Pla per a la Igualtat d’Oportunitats, organitzen un taller gratuït de mindfulness i benestar per a dones a partir de 65 anys.

Les sessions es faran els dies 4, 11 i 18 d’octubre, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre al CETAP, a la tercera planta de l’edifici del centre cultural Les Monges. Les inscripcions es podran fer del 12 al 21 de setembre al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (Centre Cívic El Passeig). Les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció.

Sota el lema La joia d’envellir gaudint del moment, aquest taller té com a objectiu treballar la consciència del cos i l’acceptació del moment vital. El programa del mindfulness pretén explorar els factors ambientals que poden ajudar a afavorir el canvi cap a endavant i fer entendre què vol dir envellir i apostar per l’envelliment que es fa bellament. En definitiva, saber acceptar l’ara i aquí com el moment present on es viu i aprendre a gaudir-lo.

El taller de mindfulness, que anirà a càrrec de la psicòloga Montse Rodrigues, consta de tres parts temàtiques: el cos, els pensaments i l’espiritualitat.