Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Taller gratuït per a joves a la Seu sobre com prendre decisions

Taller gratuït per a joves a la Seu sobre com prendre decisions

L'activitat es farà dilluns vinent, dia 17, a la tarda al Centre Cívic l'Escorxador. La inscripció es pot fer a través de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell
Taller sobre presa de decisions
12/06/2019 17:55

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitzat dilluns vinent, 17 de juny el taller gratuït ‘Presa de decisions: estratègies i tècniques’ que s’adreça a joves de 16 a 25 anys de la Seu i l'Alt Urgell. L'activitat tindrà una durada de dues hores (de les 4 a les 6 de la tarda) i es farà al Centre Cívic l’Escorxador.

Els objectius d’aquest taller són "fomentar l’autonomia en la presa de decisions, aprendre estratègies i tècniques per prendre decisions a la vida; reflexionar sobre els riscos, avantatges, desavantatges i conseqüències de diferents formes en què les persones prenen decisions; buscar i gestionar informació per realitzar la presa de decisions, i exercitar habilitats per la presa de decisions responsable". La metodologia que s’utilitzarà és una part expositiva d’aproximació al coneixement dels factors que poden influir en les decisions i activitat pràctica.

Per poder participar-hi cal fer inscripció prèvia a través del correu electrònic treball.alturgell@oficinajove.cat. El curs ha estat facilitat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.