Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tallers de sexualitat a Montferrer i Castellbò

Tallers de sexualitat a Montferrer i Castellbò

La proposta s'adreça a diferents perfils de la població alturgellenca, com famílies i dones de totes les edats. Les sessions tindran lloc l'11 i 13 de novembre
Tallers de sexualitat a Montferrer i Castellbò
08/11/2019 11:35

La setmana que ve tindran lloc al municipi de Montferrer i Castellbò diversos tallers de sexualitat adreçats a diferents perfils de la població. La proposta, organitzada per l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), la dirigirà Sònia Notario, educadora especialista en sexualitat de l’associació Antisida de Lleida, la qual ofereix el darrer dijous de cada mes l’espai de salut afectiva i sexual a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Dilluns 11 de novembre, al Punt d’Informació de Castellbò, es faran les primeres sessions. A les sis de la tarda està previst un taller no mixt adreçat a dones de totes les edats, mentre que a un quart de vuit del vespre tindrà lloc un taller mixt adreçat a joves.

Dimecres 13 de novembre, a l’Escola Rosa Campà de Montferrer, es durà a terme a dos quarts de set de la tarda el taller ‘Com acompanyem les sexualitats dels infants’, adreçat a les famílies, i a tres quarts de vuit del vespre s'ha programat un taller no mixt adreçat a dones de totes les edats.

Inscripcions obertes

Les entitats organitzadores volen contribuir amb aquest cicle de tallers a oferir eines d’educació sexual i afectiva, clau per a la prevenció de les violències sexuals.

Les inscripcions són gratuïtes i les places són limitades. Per a més informació i inscripcions cal escriure un correu electrònic a o bé trucar al telèfon 973 35 56 08.