Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Tallers en línia sobre "masculinitats confinades" per a homes de la comarca

Tallers en línia sobre "masculinitats confinades" per a homes de la comarca

Les sessions tindran lloc els dies 20 i 27 de maig, a les sis de la tarda. La inscripció és gratuïta i les places són limitades
Tallers en línia sobre "masculinitats confinades"
12/05/2020 12:00

Els propers dies 20 i 27 de maig, a les sis de la tarda, tindran lloc els tallers en línia ‘Masculinitats en confinament. Fem-li una volta!’, adreçats a homes de totes les edats de la comarca.

Els tallers, organitzats per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Servei d’Intervenció Especialitzada en Violència Masclista de l’Alt Pirineu i Aran (SIE), formen part de la campanya També és cosa meva. Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia, endegada l’estiu passat a la comarca alturgellenca.

Conduirà aquestes formacions Joel Audi, del col·lectiu Entre Homes, una entitat que promou, segons la seva mateixa descripció, “processos de consciència i transformació personal i col·lectiva nutricis per el desenvolupament d’unes maneres de ser homes més conscients, plurals i íntegres”.

Objectius dels tallers

L’objectiu dels tallers és, d’una banda, aprofundir de manera col·lectiva en la comprensió del concepte de masculinitat i reflexionar sobre la socialització i expectatives de gènere. Què vol dir ser home en aquests moments? Què s’espera dels homes en els diferents àmbits: parella, amistats, paternitat?  D’altra banda, en els tallers s’abordarà la prevenció de les violències masclistes en l’entorn virtual.

La participació és gratuïta i les places són limitades. Es pot fer la inscripció al web bit.ly/MasculinitatsEnConfinament. També se'n pot trobar informació al correu salut.alturgell@oficinajove.cat